加入灵隐岛

SIBEL I'm Sorry

瑞典女歌手Sibel Redzep-I'm sorry

I'm sorry 开头的钢琴声堪称天籁,绝不是夸大,澄澈地要命,开立马勾答了茫茫乐库中淘歌的我。
她并不是很美丽。看上去也已经不年轻,只是眼睛还那么大,透过透明的雨伞,还是看得到一种忧伤。
唇彩在暗的夜色下显出一种不真的淡紫色···

ake a look inside of my heart

在我内心深处

Don't you see it's breaking apart

你看不到心都碎了吗

Put away of foolish pride

抛开我傻傻的倔强

Let me in,I'm knocking at the door

快开门,我不停地敲着

I am changing

我,在改变

We're rearranging now

我们,从头再来吧

我,在改变

I am much wiser now

我,不再固执

I am sorry

说抱歉

Sorry for the things I said

为我所说过的话

I am sorry

说抱歉

Sorry for the things I did

为我所做过的事

And I 'm sorry that I ever let you go

我后悔,竟让你走了

Sorry that I ever let you go

就这么离我而去

Take in look inside of my soul

在我深处的灵魂

I don't wanna hurt anymore

不会再让你受伤

Tell me why we fuzz and fight 

告诉我为何会这么陌生和仇视

How can we make it alright

告诉我要怎样才能从归于好

我,在改变

We are rearranging now

我们,重新来过吧

我,在改变

I must wrong....(I'm)wrong

都是因为我,我的错

评分

糖小沫° + 2 ??????é”???????

让我想起很多过往呢。

我喜歡這首歌 ..

…好多回忆…

不过~我没错~

这歌貌似我有发过、、、

好听。。。。。

五层的大煞风景·